NRG55 - GET YOUR NRG BACK

All about positive energy

Hver gang du tager et skridt, absorberer dit fodtøj energien. Når dagen er omme, har du sendt rigtig meget energi afsted og dine ben er trætte, din krop føles tung...

NRG55 er en innovativ højdespringer. Et komplekst sålsystem udviklet af Vismo, hvor de nyeste teknologier gør det muligt at udnytte den energi du træder med. NRG55 returnerer 55% positiv energi og du vil opleve mindre træthed i kroppen efter en lang arbejdsdag.

Lige et nummer vildere

55% energi retur er unikt højt!

Normale EVA-mellemsåler, som du f.eks. finder på en sportssko - og som også har været anvendt i sikkerhedssko de senere år - har hidtil haft den højeste energy return. Traditionelle EVA-mellemsåler returnerer op mod 25-30% energi. Med NRG55 vil du opleve et mærkbart energiboost.

Ikke alene er 55% energy return det højeste tal på markedet inden for sikkerhedsfodtøj og sneakers, men det ligger også på niveau med de bedste løbesko.

NRG55 er specielt udviklet til Vismo sikkerhedsfodtøj og systemet gør sålen fuldstændig stabil, samtidigt med at holdbarheden er helt i top og fastholder energy return effekten  - kilometer efter kilometer.

Hvad betyder det for dig?

Det betyder en utrolig komfort fra første skridt. Det betyder mærkbart friskere ben og en friskere krop - selv efter en lang arbejdsdag. Og det betyder at du får en helt eminent stødabsorbering.

Hør hvad brugerne af Vismo sikkerhedsfodtøj siger om Energy Return - NRG55

 

The NRG55 feeling!

Vi anvender cookies for at forbedre vores website og din oplevelse.