Om VISMO

Vismo er born to be wild. En gentleman og skovhugger på samme tid. Tænk Canada - de vildeste floder, de dybeste skove. Helt derude hvor der ikke bare er højt til loftet, men højt til himlen - her stammer Vismo fra.

 

Vismo er state of the art teknologi

Det er canadisk kvalitet og manifestationen på hvad der sker når alle gode kræfter samles og siger endegyldigt farvel til kompromisser og halve fortærskede løsninger. Vismo inviterer de bedste ind fra hele verden til at løfte opgaven. Vismo er indbegrebet af akkumuleret know-how fra verdens førende sko brands; sports- såvel som sikkerhedsfodtøj.

Energisk revolution

En lille dedikeret gruppe af branchens mest garvede hoveder slipper dødvægten fra de store koncerner og samler talentet, energien og innovationslysten i dette brand. En stædig jernvilje til at revolutionere en støvet branche og løfte niveauet er drivkraften bag organisationen som hastigt erobrer markeder. Kerneproduktet er sikkerhedsfodtøj og deres innovative NRG55-sålsystem der udnytter den energi du træder med og returnerer 55% mere energi end traditionelle sikkerhedssko.

 

Bjerregaard Sikkerhed A/S har i 40 år været en af de førende distributører af sikkerhedsfodtøj herhjemme. Bjerregaard står bag introduktionen af denne canadiske game changer på det nordiske marked.

Stay hungry. Stay foolish. Let it out

Vi anvender cookies for at forbedre vores website og din oplevelse.