Det er godt håndværk at forholde sig til godt håndværk

En Vismo sko er summen af godt håndværk.

Men hvad skal der til, for at levere godt håndværk?

Det har vi bedt Anders og Caroline, der, med afsæt i deres fælles ombygningsprojekt, driver instagramprofilen bare_en_my, om at bryde ned.

Vi kan afsløre: Det handler ikke kun om at have hænderne skruet rigtigt på...

 

At redde en bommert

Vi kender alle sammen til at lave en bommert - men hvad gør du, når det sker? Hør hvordan de vildeste bommerter udvikler dine håndværkerskills

Nørderi

I Vismo er vi vilde med nørder. Særligt håndværkernørder, for det er sådan nogle som jer, der skaber det fedeste håndværk. Vi hylder det gode håndværk.

Omtanke

At tænke sig om som håndværker, handler ikke kun om sikkerhed, at måle rigtigt og huske hjelmen. Det handler også om alle dem, vi er noget for - vores kunder. Om at se og huske deres behov, før de selv ved det. Så ringer de igen!

At tage chancer

“Forsigtigper” laver ikke mange bommerter. Han bliver sjældent præmieret for det fedeste håndværk - for det kræver at han ind imellem tør tage en chance. Tænke det nyt og gøre det nye. Kender du ham eller hende, der kan det?

At finde på nye løsninger

Godt håndværk er, når du kan udføre din gode idé ved at have tænkt alle steps igennem, inden du starter OG få en løsning ud af det, som ikke er set tidligere. Ham eller hende, du kender, der kan det, fortjener et “shout out”

At forberede sig

Går du fluks igang med hammer og mejsel eller er du, som Caroline fra bare_en_my mere til det lange indløb, så fejl og brølere bliver udslettet inden du starter?

Vismo støtter godt håndværk

Vismo udspringer af en lille, dedikeret gruppe af passionerede og
kompetente hoveder, der med teknologisk knowhow - vi kalder det
skonørderi, innovationskraft og stædighed ønsker at understøtte håndværk og industri.

Vi står for godt håndværk på alle niveauer. Derfor kan vi ikke andet end at støtte godt håndværk - dit gode håndværk, så vi sammen kan sætte markante aftryk

Find my Vismo

Vismo laver sko og støvler til alle typer af arbejdsopgaver. Derfor har vi udviklet et "skobarometer", der hjælper dig til at finde lige præcis den sko, der passer bedst til dine arbejdsopgaver. Vi kalder det Find my Vismo.

 

Se alle vores sikkerhedssko

Vi anvender cookies for at forbedre vores website og din oplevelse.